Innotub treballa amb ramaders i veterinaris en el desenvolupament de noves metodologies per millorar la comunicació sobre la TB bovina

22 desembre 2021

Amb l'objectiu de millorar la comunicació sobre els programes sanitaris, la xarxa INNOTUB està realitzant un estudi, liderat per la UAB, en què, mitjançant metodologies pròpies de les ciències socials, com són entrevistes en profunditat i grups de debats, implicat a ramaders i veterinaris en la generació de propostes per millorar la comunicació sobre les estratègies de control i eradicació de la tuberculosi bovina.
Fins ara, s'han realitzat 16 entrevistes en profunditat al sud de França ia Catalunya a ramaders i veterinaris i s'ha organitzat un grup de debat amb ramaders i un altre amb veterinaris a Catalunya (pròximament aquests grups de debat també es faran a França ). A cada grup, s'han presentat els resultats més rellevants de les entrevistes en profunditat i s'ha fet un debat sobre els comentaris realitzats a aquestes entrevistes. A més, en acabar cada grup de debat, els assistents van elaborar una llista de propostes per millorar la comunicació.

Properament, es discutiran les propostes amb els serveis veterinaris oficials i es realitzarà un esdeveniment en què es discutiran les propostes entre ramaders, veterinaris i serveis veterinaris oficials, amb la finalitat última de donar suport a la creació de xarxes territorials que representin un canal de comunicació que garanteixi un diàleg permanent entre ramaders i veterinaris, i on es considerin les propostes dels diferents grups.

Coordinador del projecte
Socis
Finançament
envelopecrossmenu