La xarxa INNOTUB presenta resultats en congressos científics

15 octubre 2021

En les darreres setmanes hem presentat diversos resultats generats per la xarxa innotub en diferents congresos científics d'àmbits tant diversos com la salud de la fauna silvestre, la patologia veterinària i la vaccinología.

Primer vàrem participar en un esdeveniment que reunia el 69è congrés de la Wildlife Disease Association (WDA) i el 14è congrés de la European Wildlife Disease Association (EWDA), celebrat de forma virtual entre el 31 d'agost i el 2 de setembre de 2021. En aquest esdeveniment vam presentar dos pòsters sobre micromamífers titulats: Experimental Mycobacterium microti infection in bank voles (Myodes glareolus), presentat per Enric Vidal (IRTA-CReSA) i Adiaspiromycoses in alpine wild rodents from Pyrenees, North-Eastern Spain, presentat per Marc Ramón (UAB).

En segon esdeveniment, també celebrat de forma virtual, va ser la XXXII Reunió de la Sociedad Española de Anatomía Patológica Veterinaria (SEAPV), celebrada l'1 d'octubre de 2021. En aquesta ocasió es van realitzar sengles comunicacions sobre els mateixos resultats presentats en el congrés anterior però amb un enfocament anotomatològic i en un format de presentació oral.

Finalment, del 4 al 6 d'octubre de 2021 vàrem presentar al quinzè congrés Vaccine, un resum dels resultats obtinguts en diferents estudis sobre vacunació contra la tuberculosi en petits remugants, un dels objectius d'innotub, amb el pòster titulat: Use of small ruminants in preclinical trials of tuberculosis vaccines, presentat per Bernat Pérez de Val (IRTA-CReSA).

Coordinador del projecte
Socis
Finançament
envelopecrossmenu